Etibakır İlkokulu
POYRAZ MAH. ETİBANK SOSYAL KONUTLARI KÜME EVLERİ NO 1A MAZIDAĞI / MARDİN
05319471448

VİZYON

Türk Milli eğitiminin amaçları ışığında; geçmişle geleceği bütünleştiren, öğretmen olmanın idealini yaşayan, heyecanlı dinamik, üretken ve fark edilen bir okul toplumu oluşturmaktır

MİSYON

Öğretmen öğrenci veli işbirliğini sağlamak, Öğrencilerimizi nitelikli bireyler olarak yetiştirmek, Öğrencilerin kendilerini ifade etmesi,birlikte yaşama becerilerini geliştirmesi için onlara rehberlik etmek, Tüm sosyal faaliyetlerinde ve günlük yaşamında başarılı öğrenciler yetiştirmek amacıyla okulumuzda sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemek, Öğretmen ve öğrenciye gerekli donanım ve imkanları sağlamak, Ezbercilikten uzak, kullanılabilir bilgilere sahip nesiller yetiştirmek amacıyla, çağdaş eğitim metotlarından yararlanmak, Personel ve öğrencilerin bulunmaktan memnun olduğu bir aile ortamı oluşturmak, İlgili kurumlarla işbirliği içinde olmak, Kurum kültürü oluşturmaktır.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

NORMAL EĞİTİM

08.10- 14.20

Kalorifer ( Kömür )

Öğretmenlerimiz ilçe merkezinden okula öğretmen servisiyle gelmektedir.

Okulumuz ilçe merkezinde 5 km bulunmaktadır.

POYRAZ MAH. ETİBANK SOSYAL KONUTLARI Dış Kapı No:1 A MAZIDAĞI/MARDİN